ŠKLAB – klub zasavskih študentov praznuje 20 let delovanja

ŠKLAB je študentski klub iz Zagorja ob Savi, ki zastopa in predstavlja študente in dijake na območju delovanja Upravne enote Zagorje ob Savi.

Skozi vse leto organizira raznovrstne obštudijske aktivnosti na področju sociale, kulture, izobraževanja, športa in zabave. Tako na primer pripravlja različne koncerte, izlete, izobraževanja, delavnice, tečaje, nudi študentskemu žepu pripravne popuste in še bi lahko naštevali.

Celotna zgodba se je pričela odvijati na hladen zimski večer 28. 12. pred davnimi 20 leti, torej v letu 1994. Skupina študentov iz Zasavja se je odločila, da bo popestrila življenje svojih sovrstnikov v lokalnem okolju. Vrsto let je že minilo, a še vedno trdno sledimo začrtani viziji.

20-letnico delovanja bomo v letošnjem letu obeležili s slavnostno prireditvijo, ki bo potekala 27. 12. v Kulturnem centru Delavski dom Zagorje. Program bo obogaten z glasbenimi in zabavnimi točkami, seveda pa ne bo manjkalo niti jedače in pijače. Prireditve se bodo udeležili dosedanji predsedniki kluba, člani, ki bodisi trenutno dejavno sodelujejo pri soustvarjanju programa bodisi so se še posebej izkazali v preteklosti, ter poslovni partnerji. Neformalni del prireditve pa se bo nadaljeval v Charly’s pubu v Zagorju, kjer se jim bodo pridružili še ostali člani in skupaj z njimi rajali do zgodnjih jutranjih ur.

http://drzavljanskaodgovornost.si